TECHNOLOGIES

Comment est constituée une peau?

1
1 D‘UN VELOURS AVEC LE POIL COUCHE...
D‘UN VELOURS AVEC LE POIL COUCHE...

Le velours apporte l’accroche et la glisse. Ces caractéristiques varient en fonction du matériau (nylon, mix, mohair) et de la façon de tisser (poils plus/moins épais, plus/moins longs, plus/moins orientés). Normalement une peau qui glisse plus, accroche moins.

2
2 ...SOUMIS A DIVERS TRAITEMENTS TECHNIQUES...
...SOUMIS A DIVERS TRAITEMENTS TECHNIQUES...

Les traitements rendent les poils du velours imperméables ce qui est important pour éviter les sabots. Les traitements permettent de colorer la peau et contribuent aussi à la fixation du poil et à son alignement/couchage, ce qui est important pour la durabilité ainsi que pour la glisse/accroche.

Technologies
EVER DRY 3.0
EVER DRY 3.0

POMOCA no es conforma amb les exigències legals europees i desitja anar més enllà. El tractament EVER DRY 2.0 encara conté PFC, molt menys nociu que el PFOA, però encara conté fluor. EVER DRY 3.0 representa un pas més pel respecte al medi ambient: és el primer tractament aplicat a pells que no conté fluor. Aquest tractament s’aplica sobre la pell Climb Pro Mohair, la primera pell lliure de fluor del mercat.

GLIDE
GLIDE

Gràcies a l’exclusiu sistema GLIDE, els esquiadors de muntanya aconsegueixen un lliscament extra amb menys esforç. Aquest tractament, que s’aplica al final del procés de producció i a tota la llargada de la fibra, fa que la pell llisqui i resisteixi la humitat de manera més efectiva. Les pells amb GLIDE, un sistema eficaç durant tota la vida útil de la pell, ofereixen un rendiment únic contra els pans de neu.

GLIDE PRO
GLIDE PRO

POMOCA ha desenvolupat un nou sistema GLIDE. Amb la mateixa tecnologia d’aplicació, però un nou producte GLIDE PRO de molt alta qualitat, les pells amb GLIDE PRO ofereixen una adherència extra excepcional, que és essencial per als corredors d’alt nivell.

GRIP
GRIP

Una bona adherència a la pujada és molt important. Per aquest motiu, POMOCA ha desenvolupat una combinació de materials i de tècniques de teixir que uneixen lliscament i durabilitat amb l’adherència. La correcta alineació i el sistema de fixació de les fibres, fan que les pells POMOCA siguin molt estables en tot tipus de condicions i durant tota la seva vida útil.

3
3 ...AVEC UNE DOUBLURE...
...AVEC UNE DOUBLURE...

La doublure permet de créer une couche imperméable entre le velours et l’adhésif, pour éviter que l’adhésif ne prenne de l‘humidité, ce qui diminuerait ses performances. Une doublure de qualité garantit un bon fonctionnement de l’adhésif et augmente la résistance de la peau à la déchirure.

Technologies
SAFER SKIN
SAFER SKIN

SAFER SKIN, una exclusiva de POMOCA, és una membrana 100% impermeable que bloqueja completament l’absorció de la humitat i garanteix un bon rendiment de l’adhesiu sobre una base seca. A més, SAFER SKIN ofereix una excel·lent resistència a l’esquinçament i facilita manipular la pell de manera pràctica i eficaç, ja que permet retallar-la fàcilment i sense que perdi impermeabilitat.

SSL
SSL

Gràcies a unes capes més fines, POMOCA ha aconseguir alleugerir la seva membrana clàssica SAFER SKIN. SAFER SKIN LIGHT (SSL) és un 12% més lleugera, o sia que pesa 150 g/m2 menys. Un parell de pells SSL és més o menys de 60 g a 75 g més lleuger, conservant el 100% d’estanqueïtat. 
 

SSUL
SSUL

SAFER SKIN ULTRA LIGHT és una membrana que combina una lleugeresa òptima amb la durabilitat de Safer Skin Light (SSL). Amb les SSUL, POMOCA no només redueix el pes, sinó que també la mida de la pell, mantenint el mateix nivell de rendiment.

SSV
SSV

SAFER SKIN VERTICAL és la membrana més lleugera del mercat. La membrana s’ha reduït a la seva mínima expressió per a la millor optimització de pes possible. Certament més fràgil, però encara 100% impermeable, ofereix un pes lleuger que abans no estava disponible.

4
4 ... ET D‘UN ADHESIF
... ET D‘UN ADHESIF

L‘adhésif permet à la peau de se coller au ski, ce qui est parfois difficile dans certaines conditions de froid et d’humidité. En général, les adhésifs n’aiment ni l’eau ni le froid, donc ils ont plus de difficulté à coller dans un environnement humide (brouillard ou chaleur du printemps/ neige mouillée) et/ou froid.

Technologies